112

33-årig mand ramt af flere skud i Aalborg

Biulledserie: Presse-fotos.dk

Nordjyllands Politi fik søndag kort før klokken 13 en anmeldelse om skyderi på Vesterbro i det centrale Aalborg. En mand på 33 år er blevet ramt af flere skud og kørt på hospitalet. Søndag eftermiddag meldes hans tilstand stabil.

Ifølge Nordjyllands Politis forløbelige efterforskning er skyderiet sket fra en bil til en anden. Som følge af skyderiet er store politistyrker til stede i området omkring Vesterbro, da episoden skal afdækkes grundigt via forhøringer, tekniske undersøgelser og andre typer af undersøgelser blandt andet via overvågningsmateriale.

– Vi er i øjeblikket massivt til stede med adskillige patruljer i hele Aalborg og på Vesterbro i særdeleshed. Vi har i øjeblikket afspærret området omkring gerningsstedet på Vesterbro, og det beder vi om borgernes forståelse for, siger vagtchefen, Thomas Ottesen, der præciserer, at den sårede mand formentlig er blevet ramt af to skud.

– Derfor kan vi heller ikke kommentere eller oplyse nærmere om mulige gerningspersoner eller om den sårede mand og deres relationer. Det er blandt andet dét, som vores efterforskningsskridt i sagen skal afdække, fortæller vagtchefen.

– Det er alvorligt med skyderi i det offentlige rum og vi efterforsker massivt at for pågribe mistænkte. Også af den grund alene er vi massivt til stede – for at skabe tryghed for byens borgere. Alle skal vide, at vi tager massivt hånd om den her sag. Skyderi på gaden er helt uacceptabelt, siger Thomas Ottesen.