Erhverv

Virksomheden Liftra vinder prestigefyldt regional vækstkonkurrence

Liftra Holding er vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2023 i region Nordjylland. De er nu i spil til prisen som Danmarks bedste vækstskaber.

De nordjyske vækstskabere blev mandag hyldet ved en festlig regional finale i EY Entrepreneur Of The Year 2023, der fandt sted ved et event i Aalborg. 

Innovation og udvikling af smarte løsninger til vindmølleinstallationer – og en flot vækst – er blandt det, der har sikret virksomheden Liftra Holding, prisen som årets vækstskaber i region Nordjylland.

– Juryen lagde blandt andet vægt på, at Liftra Holding er både højteknologiske og innovative og har en stærk iværksætterånd. De ved, at man skal tænke anderledes for at skabe rigtig succes, og de har fundet en helt ny måde at gøre tingene på i deres branche, siger Allan Terp, partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

– Tallene taler for sig selv, og derudover var juryen imponeret over, at de har formået at træde ind på det utroligt svære amerikanske marked.

Startups på ølkassen

Ved den regionale finale i Aalborg spillede regionens tre finalister i startup/scaleup-kategorien, virksomhederne L&N Supply Ships, Skolen Fri og Myrup & Nyhauge, også en særlig rolle. De skulle nemlig ’stå på ølkassen’ og komme med en pitch af deres forretning. Det gjorde et særligt indtryk på Per Frandsen, der er forretningsudvikler i EY og ansvarlig for startup-kategorien ved EY Entrepreneur Of The Year:

– At de har modet til at stille sig op foran erfarne erhvervsfolk og er hudløst ærlige og taler lige fra hjertet, er meget imponerende. Det kendetegner faktisk dem alle sammen – også dem, der ikke er vant til at stille sig op og tale for en stor forsamling, fortæller han.

Klar til landsfinale

Liftra Holding var finalist i regionen sammen med fire andre virksomheder:

  • BILA
  • DEIF
  • Daarbak Group
  • Shaping New Tomorrow

Med den regionale sejr er Liftra Holding klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 23. november 2023. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande.

I mere end 25 år er der afholdt EY Entrepreneur Of The Year i Danmark, hvor vi hylder de bedste entrepreneurer, der fører pennen og tegner stregerne til de danske vækstmesterværker, ved en række events rundt om i landet.

De stærkeste kandidater deltager i kåringer i seks regioner, før landsvinderen udråbes den 23. november i København.

Hovedvinderen, der bliver udråbt som årets EY Entrepreneur Of The Year 2023 deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2024 i Monaco.

Ved landsfinalen bliver der også kåret vindere i kategorierne Export and Globalization, ESG, Life Sciences, Social Entrepreneurship – Future Impact, Startup/Scaleup, TECH samt Æresprisen.

Kommentarer