Magaxin

Undgå dårlige betalere med et kreditvurderingssystem

Artiklen er sponsoreret.

Helt naturligt vil du gerne slippe for at sælge produkter/ydelser til nogen, som ikke kan betale. For så kan det lige pludselig være, at det er din virksomhed, der står i den situation ikke at kunne betale sin gæld, og på den måde kan virksomheder vælte som dominobrikker. Så at du i god tid – og det vil ideelt set sige før, du har gjort handel med nogen – kan kreditvurdere et firma, er ret betryggende.

Automatiseret kreditvurdering fra Risika

Imidlertid er det et stort arbejde at kreditvurdere i stribevis af virksomheder på egen hånd, og det kan godt være svært at få det forkromede overblik. Her har du dog et simpelt værktøj at gøre brug af, og det er automatiserede kreditvurderinger fra Risika. Med Risika kan du let holde øje med andre virksomhedens formåen på flere parametre, herunder fx ændringer i ledelsen eller i egenkapitalen.

Få et godt bud på et firmas kreditværdighed

Nu er det ikke fordi, noget system kan garantere, at en virksomhed er i stand til at betale den gæld tilbage, de har optaget hos dig. Men kender et system de rette ting at måle kreditværdighed på, kan det komme med et kvalificeret bud på, hvor stor sandsynlighed du har for at få dine penge. Fx kan du få bud i form af et tal fra 1 til 10, der viser, hvor stor en risiko du tager ved at handle med firmaet.

Kommentarer