Magaxin

Tre overraskende, men brugbare tips til brylluppet

Artiklen er sponsoreret.

Inden kirkeklokkerne kan slå den længeventede klang, vil I nok nå en fase, hvor: to-listen bliver længere og længere. Butikken, I skulle besøge én gang, kræver flere besøg. Er det nu den rigtige hovedret? Kan Lene sidde ved siden af Thomas? Skal bryllupskagen bestå af ét eller to lag mousse? Det er om at holde tungen lige i munden – når det kommer til planlægningen af et bryllup. I denne artikel kan du læse tre planlægningstips, som du måske ikke har tænkt på.

Vælg en gavekoordinator

Det kan lyde en smule egoistisk at udvælge en person til at koordinere, de gaver I måtte modtage – men det kan være en løsning, der både vil være til gavn for jer og gæsterne. En gavekoordinator – som typisk er en nær i familien – vil stå for at koordinere de gaver, der gives, så I undgår for mange byttere. Vælg en gavekoordinator, og skriv det med i indbydelsen, så jeres gæster ved hvem de skal kontakte.

Laminér, laminér, laminér

Hvorfor investere i en Lamineringsmaskine, tænker du. Det kan der være god grund til. Med en Lamineringsmaskine kan I sikre jer, at ingen rødvinspletter, kødsaft eller smuds fra bestikket kommer på de eventuelle menuer, I har liggende rundt omkring på bordene. For har I blot papir liggende, som bliver vådt, kan det trænge ind i dugen. Brug også gerne en Lamineringsmaskine til den eventuelle oversigt for bordplanen, I har. Ved interesse, læs mere om lamineringsmaskine.

Mindetræet som gæstebog

En stor dag som et bryllup printer sig naturligvis på nethinden, og vil for langt de fleste brudepar stå soleklart i mange, mange år – formentligt for altid. Når noget skal mindes bruges typisk en gæstebog. En alternativ idé kan være et stort A3-ark, hvorpå der er printet et fint træ på. Gæsterne kan hver især sætte et fingeraftryk på grenene og efterfølgende skrive sit navn på. 

Kommentarer