Erhverv

Snart leverer Lagkagehuset frisk bagværk direkte til døren i 13 større danske byer

Foto: Lagkagehuset

Over en halv million danskere har downloadet Lagkagehusets app for at købe og hente bagværk. Appen bruges både i Danmark, London og New York. Nu fortsætter Lagkagehuset deres digitale rejse og tilbyder levering af friskt bagværk i 13 danske byer.

Hvis du bor i en af de 13 større byer i Danmark, så får du nu mulighed for at få friskt brød, wienerbrød og kager fra Lagkagehuset leveret til døren med få klik på telefonen.

Selskabet kan tydeligt mærke, at gæsterne ønsker en mere fleksibel måde at gå til bageren på og tager derfor nu det næste skridt og tilbyder hurtig levering af friskt bagværk i 13 danske byer alle ugens dage både i Lagkagehusets egen app og via leveringstjenesten Wolt.

”Det handler om at være til stede på vores gæsters præmisser. Vi arbejder dedikeret med at sikre en god oplevelse for gæsterne, hvad enten det er i butikken, i vores drive-in eller digitalt. Det skal altid være en positiv og bekvem oplevelse at handle hos os,” siger Jesper Dixen, CCO hos Lagkagehuset.

Siden coronanedlukningen har Lagkagehuset investeret massivt i digitale tiltag, og alene fra 2020 er antallet af gæster, som køber friskbagt bagværk i appen seksdoblet. I dag har selskabet mere end 650.000 brugere på appen på tværs af de tre markeder. Appen giver bl.a. brugerne mulighed for at modtage fordele, lade sig inspirere af nyheder, bestille bagværk og optjene point, som kan bruges på alt fra velduftende kaffe og nybagt brød til lækre kager.

Appen er også live i New York og London, hvor den kort efter relancering blev udnævnt som en af de fem mest innovative loyalitetsordninger sammen med bl.a. Nike og H&M. Samtidig vælger flere og flere danskere at bestille – brødet, kagen, frokosten eller kaffen i appen og hente det via Lagkagehusets Click & Collect.

”Vi har siden coronanedlukningen set stor vækst i vores digitale salgskanaler. Her er appen vores digitale fundament, som i dag er downloadet af mere end en halv million danskere – Click and Collect bliver samtidig mere og mere populært. Det nye samarbejde med Wolt er et naturligt næste skridt i forhold til at sikre tilgængeligheden for gæsterne – både privatpersoner samt for vores erhvervskunder, som også kan bestille via appen,” siger Jesper Dixen.

Tidligere var det kun muligt at få bragt ud i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Med det nye samarbejde med Wolt udvides leveringen over de kommende uger, således at man fra uge 40 kan bestille fra Lagkagehuset med levering til 13 byer i Danmark: Aalborg, Aarhus, København, Horsens, Hørsholm, Rungsted, Kolding, Lyngby, Gentofte, Odense, Randers, Roskilde og Vallensbæk.

”Levering er blevet et konkurrenceparameter. Ikke kun på takeaway, men også på alle andre varer, hvor vi ser, at forbrugerne har taget convenience til sig. På Wolt gælder det alt fra bagværk til dagligvarer og blomster. Så vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde levering af friskbagt brød og andet godt fra Lagkagehuset. For at imødekomme de morgenfriske kunder udvider vi nu åbningstiderne i de største byer. Så nu kan der i Aarhus, Aalborg og København bestilles friskt bagværk fra kl. 6.30 til levering på 30 minutter, uanset om man er hjemme eller på arbejdspladsen,” siger Jakob Bollerup, chef for retail hos Wolt.

Om Lagkagehuset

Lagkagehuset er et bageri med kærlighed til bedre bagværk. I 1991 åbnede det første bageri på Torvegade ved Christianshavns Torv i København, og 30 år efter har Lagkagehuset flere end 120 butikker og 3.000 kollegaer i Danmark, England og USA. I 2016 åbnede Lagkagehuset for første gang udenfor Danmark i London under navnet ’Ole & Steen’, og i starten af 2019 åbnede det første Lagkagehus i New York ved Union Square på Manhattan.

Kommentarer