112

Skuddrama i Aalborg søndag – politiet har nu teori

Foto: Presse-fotos.dk

Søndag eftermiddag blev en 33-årig mand skudt på åben gade i Aalborg midtby. Politiets teori er foreløbig, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø.

Manden blev skudt på Vesterbro, der forbinder Aalborg og Nørresundby.

– Det er på grundlag af de efterforskningsskridt vi allerede nu har foretaget vores opfattelse, at der er tale om et internt opgør i et kriminelt miljø, og vi forfølger i øjeblikket en række relevante spor, lyder det fra politikommissær Lasse Kragh hos Nordjyllands Politi.

Politiet leder efter en bil, der er sat i forbindelse med skud-episoden. Skuddene faldt fra en bil mod en anden.

– Der er nogle omstændigheder, der gør, at dette køretøj er relevant for os, og derfor skal vi have det identificeret med henblik på at tale med den eller de personer, der befandt sig deri,” siger politikommissæren – og tilføjer:

– Vi kan naturligvis ikke løfte sløret for vores konkrete efterforskningsskridt, men almindeligvis indebærer det en lang række af elementer, der har til formål at belyse hele forløbet før, under og efter skudafgivelsen. Det handler om, at vi skal have et grundlag for at stille de ansvarlige til regnskab.”

Det 33-årige offer blev bragt til sygehus. Han er uden for livsfare og i stabil tilstand. Politiet vil afhøre ham, når det kan lade sig gøre.

Skud-episoden fik Nordjyllands Politi til at spærre en central del af Aalborg af. Det medførte lange bilkøer hele søndag eftermiddag.

Har man oplysninger i sagen om skud-episoden, der kan hjælpe politiet, kan man ringe 114.

Kommentarer