Magaxin

Skal jeres virksomhed have en frokost- og frugtordning?

Artiklen er sponsoreret.

Mens nogle virksomheder tilbyder frokostordninger, hvor medarbejderne kan nyde en varieret frokost direkte på arbejdspladsen, må andre medarbejdere nøjes med at medbringe deres egen madpakke. Som virksomhed står I altså med valget om at væge mellem frokostordninger, eller at medarbejderne sørger for deres egen frokost.

Hvordan fungerer frokostordningen?

En frokostordning fungerer typisk ved, at I enten organiserer madlevering fra en ekstern cateringvirksomhed eller har et køkken eller en kantine, hvor maden tilberedes af køkkenpersonale. Denne er ordning er dog ikke gratis for de ansatte, da det oftest trækkes for månedslønnen. I nogle virksomheder er det obligatorisk at være en del af ordningen.

Frugtordningerne til virksomheder

En stigende trend blandt virksomheder er også at tilbyde frugt til deres medarbejdere. FirmaFrugt Aalborg og Aarhus kan leveres direkte til jeres virksomhed, hvor i kan vælge mellem forskellige frugtordninger. Disse frugtkasser indeholder et udvalg af friske frugter, der kan nydes som en snack i løbet af arbejdsdagen. Nogle virksomheder fastlægger regler for, hvor mange stykker frugt hver medarbejder kan tage om dagen for at sikre, at der er nok til alle. Firmafrugt og frugt til virksomheder tilbyder også økologisk frugt, og I kan vælge ud jeres behov i forhold antal styks og smagspræferencer.

Fordele ved disse ordninger

Der er flere fordele ved frokostordninger, som gør dem populære blandt både arbejdsgivere og medarbejdere. For det første fremmer frokostordninger fællesskab på arbejdspladsen, for når medarbejderne spiser sammen, giver det mulighed for uformelle og hyggelige hverdagssamtaler. En anden fordel er, at medarbejderne slipper skulle forholde sig til, hvad de skal spise og smøre madpakker.

Bestil mad og frugt, som medarbejderne syntes om

Som en del af bestillingsprocessen kan I spørge medarbejderne om at angive deres individuelle præferencer, såsom kostrestriktioner, foretrukne retter eller allergier. Dette giver cateringvirksomheden eller jeres køkkenansatte mulighed for at tilpasse menuen og sikre, at medarbejderne får et smagfuldt måltid.

Kommentarer