112

Single eller par? Find den næste udlandsrejse

Artiklen er sponsoreret.

”At rejse er at leve” – det er et ret sjovt citat, når man tænker på, at da det blev skrevet, var det ikke alle forundt at tage et uforpligtende smut til verdens fjerne hjørner. Det er det så nu, hvor du billigt kan komme afsted på fx en afbudsrejse og bo i underskønne omgivelser, der fordrer afslappelse, fordybelse og udforskning. Nogle rejser til udlandet lægger mere op til visse af disse ting end andre.

Udforsk en fremmed storby

Vil du og evt. din partner rejse uden børn, ligger det måske lige til højrebenet at vælge storbyrejser, hvor dagene kan gå med at udforske en ny by, besøge museer, caféer, parker og restauranter. Sådan en storbyferie kunne du fx holde i Paris, Rom eller Berlin – bare for at nævne tre klassikere. Ønsker du noget mere ambitiøst, kan du krydse Atlanten og besøge New York – USA’s prægtigste metropol.

Tag på vandring – og se nye horisonter

Hvad så, når du snarere er til fordybelse og ikke er meget for at omgive dig selv med distraktioner? Så kan du fx tage på en grupperejse med guidet meditation, eller du kan rejse til en destination, der er kendt for gode vandreruter. Gran Canaria og Madeira er spækket med skønne vandrestier, hvor du får set nogle horisonter, hvis lige du i hvert fald ikke finder her til lands – heller ikke på Bornholm.

Slap af på en Middelhavsø – tjek rejser

Og endeligt er der selvfølgelig også rejser, hvor du bare ønsker at kunne slappe af. Her er det noget ud til en skøn badestrand eller på et hotel med en skøn swimmingpool, du skal på jagt efter. Køb din rejse ved at klikke her – fx kan du tage til Middelhavsøerne Kreta, Cypern og Rhodos. Her får du for alvor skubbet dine daglige bekymringer på en distance. Tjek rejser inde på et rejsebureaus webside.

Kommentarer