Magaxin

Sådan får du huset til at skinne

Foto: Unsplash

Artiklen er sponsoreret.

De fleste husejere kender til den modbydelige flisepest, som bare virker umulig at slippe af med. Ligeledes vokser der ofte på ydre dele af huset, facader, tag, terrasser mm., uønskede belægninger eller måske endda alge. At få en professionel rensning eller behandling kan gøre en verden til forskel! Her er nogle af de forskellige typer behandlinger, som næsten kan få dit hus til at fremstå helt nyt!

Algebehandling

Er du naboen med det grønne tag og desværre et algeproblem, du ikke selv kan skaffe dig af med? Så kan det være du skal overveje at investere i en alfebehandling. Her vil der på en billig og effektiv måde blive rengjort for algerne, samtidig med at tagets eller overfladens levetid forlænges. Hvis det er noget, der lyder som noget du har lyst til, kan du med fordel læse mere hos Alge-fri, der har mange års erfaring inden for algebehandlinger.

Flise- og træterrasserens

Hvis du mere ser et problem med dine fliser, hvad end det er på terrassen, i indkørslen eller et andet sted, er en fliserens måske noget for dig. Her vil der i løbet af kort tid kunne ses kæmpe forskel, og hvis der derudover kommer fliseimprægnering, holder denne i minimum 20 år, og sikrer derfor levetiden. Hvis det dog er træterrassen i stedet, der driller og bliver uhyggeligt glat når det regner, skal den da naturligvis have en lille tur. Udover glatheden, også når den er tør, er en algeramt terrasse heller ikke særlig pæn.

Facaderens

Sidst, og bestemt ikke mindst, kommer facaderens. Her er der størst sandsynlighed for at naboer og forbipasserende, foruden dig selv naturligvis, kan se forskel med det samme! Grønne og sorte alger på facaden er ikke videre kønne at se på, og med en effektiv og hurtig rensning, kan det problem være fortid for dig!

Kommentarer