Magaxin

Sådan bliver din virksomhed mere energieffektiv

Artiklen er sponsoreret.

I disse dage fylder klima og miljø mere på den politiske dagsorden, end det nogensinde har gjort før. Det er tydeligt, at dagens forbruger er blevet meget klimabevidst. Hvis du som virksomhedsejer gerne vil hjælpe planeten og samtidig imødekomme dine kunders prioriteter, er det derfor vigtigt, at du gør en indsats for at passe på miljøet. Det kan du bl.a. sørge for ved at mindske jeres energiforbrug. Og i den forbindelse kan det bl.a. være en fordel at investere i led spot.  

Belysning

I dag er der gode muligheder for at optimere din virksomheds energiforbrug. Du kan for eksempel kigge nærmere på belysningen af virksomheden. Mange bække små gør som bekendt en stor å, så der er mange fordele ved at få tjek på alt fra standerlamper til indbygnings spot. I det hele taget kan det være en god idé at investere i spots til loft, da disse lyskilder er nemme at tilpasse til lige netop din virksomheds behov. Med indbygningsspot kan du nemlig vælge mellem mange forskellige former og farver. Med led indbygningsspot er det tilmed klimavenligt.

Derfor skal du vælge LED lys

Med led spot får du spots til loft, der virkelig batter på klimakontoen. LED står for ”Light Emitting Diode”, og med led spot sparer du omkring 70% energi i forhold til andre lyskilder. Det kan altså kun gå for langsomt at købe led indbygningsspot til din virksomhed. Et led indbygningsspot holder nemlig i lang tid, så på den måde er der også gode økonomiske fordele ved at vælge indbygnings spot. Derfor kan du roligt købe masser af spots til loft og indbygnings spot, for de kan virkelig holde din virksomhed godt oplyst mange år fremover. På den måde kan du gøre dit for, at din virksomhed bliver mere energieffektiv til gavn for kunderne og hele planeten.

Kommentarer