Magaxin

Opdater dit hjem et fedt interiør

Artiklen er sponsoreret.

Oplever du også, at hjemmet føles kedeligt? Måske er der ikke sket noget ved indretningen i adskillige år. Det kan være, det er på tide at gøre noget ved indretningen op til vinter, hvor det for alvor handler om at skabe sig et hyggeligt inde miljø.

Måske kræver det blot en FDB spisebordsstol, eller en ny lampe for at pifte det hele lidt op. Det behøver ikke at være et omfattende projekt at give dit hjem et nyt look.

Her er tre simple råd til, hvordan du pifter hjemmet op:

1. Nye farver

Du kigger med garanti på en del hvide vægge i løbet af en arbejdsdag for at vende hjem til endnu flere af dem. Måske det er på tide at skabe lidt nuancer på de blege vægge derhjemme. Du kan overveje, om væggen i køkkenet trænger til en frisk omgang maling. Måske en dybblå eller en sart æggehvid. Det kan også være noget knapt så drastisk såsom et par billeder af familien eller nogle flotte malerier. Det kan give rummet et friskt pift af farve.

2. Drop sættet

Måske skal spisebordstolene slet ikke være ens? Det kan være, at det ville klæde stuen godt at have et par skæve og forskelligfarvede stole rundt om spisebordet.

Det kan også være, at duen skal udskiftes. Du kan overveje en gennemsigtig dug, hvorunder du og din familie selv kan pynte deres egen spisebordsplads med billeder, tegninger eller huskelister. Så er der altid noget nyt at kigge på.

3. Gør hjemmet grønnere

Ikke nok med, at blomster bringer en fortrinlig duft med sig, de er også ualmindeligt smukke at betragte. I efterårets kulde er der ikke mange blomster at se udenfor – så må man jo hente dem ind. Det kan også være en grøn plante, der kan få lov at vokse sig stor ovre i et hjørne af stuen. 

Kommentarer