Magaxin

Mangler du en oplader til din elbil? Læs med her

Artiklen er sponsoreret.

Kører du elbil, og vil være sikker på at du nemt kan lade den op, så du hurtigt kan komme ud på vejen igen? Det er irriterende at stå uden strøm på sin elbil, og derfor skal man nemt kunne finde en ladestand til den. Derfor findes der et stort ladenetværk i Danmark, hvor du med et medlemskab kan oplade bilen uanset hvor du befinder dig i landet.

Her kan du læse om, hvad et ladenetværk kan tilbyde dig, opladning af elbil pris, og hvor du finder et af Danmarks største netværker:

Forskellige abonnementer

På nettet kan du finde opladning af elbil pris. Der findes forskellige priser alt efter hvad dit behov er. Find pris på opladning af elbil her.

Du kan for eksempel vælge et abonnement til 0 kr. om måneden, hvor du blot betaler for dit forbrug. Det koster kun 149 kr. i opstart, og så får du et ladekort udleveret, så du nemt kan komme i gang med at oplade elbilen. Du kan også vælge et abonnement til 99 kr. om måneden, hvor du så får lavere priser på opladningen rundt omkring i landet. Du kan se mere om opladning af elbil pris på hjemmesiden.

De forskellige slags ladestandere

I ladenetværket findes over 1800 ladepunkter over hele Danmark, så du kan finde et uanset hvor du er. Her er strømmen altid certificeret grøn, og du gør en stor forskel for klimaet, både ved at have valgt at køre en elbil og ved vælge den grønne strøm. På hjemmesiden kan du finde et kort over de mange ladepunkter, så du altid nemt kan finde frem til dem.

Der findes tre forskellige typer ladestandere, som alle kan lade med forskellig mængde kW. Her er der byladere som lader med 11/22 kW, hurtigladere som lader med 50kW og til sidst lynladere der lader med 150-300 kW.  

Kommentarer