Samfund

Kombardo Expressen i nordjysk billetsamarbejde

Med en tillægsbillet til Kombardo Expressen åbnes der nu for rejser i hele Nordjylland gennem et nyt samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab. Pressefoto

Nordjyllands Trafikselskab (NT) og Molslinjens buskoncept, Kombardo Expressen, går nu sammen i et unikt billetsamarbejde. Det betyder, at rejsende med Kombardo Expressen kan købe en tillægsbillet, som åbner for rejser i hele Nordjylland.

Et nyt samarbejde mellem NT og Molslinjens buskoncept, Kombardo Expressen, åbner nu for fleksible og billige rejser til og fra hele Nordjylland. Eksempelvis kan nordjyderne komme hele vejen fra Skagen til København fra bare 144 kroner.

Det unikke samarbejde mellem det offentlige trafikselskab og den private busoperatør testes i resten af 2022.

– I NT arbejder vi konsekvent på at øge mobiliteten for de 600.000 nordjyder. Samarbejdet med Kombardo Expressen er et godt supplement til vores øvrige mobilitetspartnere og endnu et skridt på rejsen til at arbejde mere kommercielt med den kollektive trafik, siger Salgs- og Kundechef hos NT, Mette Henriksen.

Samarbejdet giver alle rejsende med Kombardo Expressen mulighed for at købe en tillægsbillet til 35 kroner. Med den i hånden kan en gæst med Kombardo Expressen tage alle NT’s expresbusser og tog.

Kombardo Expressen køres af Herning Turist og begyndte som en hurtigrute med Molslinjens færger over Kattegat mellem Aarhus og København. Siden er bussens rutenetværk vokset betragteligt til mere end 100 ruter nationalt. Alle busser hos Kombardo Expressen kører i dag på klimavenligt HVO-diesel.

– Målet er jo at få flere i den kollektive trafik, og her viser Nordjylland vejen for, hvordan vores to forretninger kan kombineres til fordel for de rejsende, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Billetter kan købes på Kombardo Expressens hjemmeside og app. Forsøget med de nordjyske billetter løber resten af 2022.

Kommentarer