Magaxin

Har du og din virksomhed brug for en interim regnskabschef?

Artiklen er sponsoreret.

Er du i en virksomhed, hvor I i en afgrænset periode har brug for en interim regnskabschef? Det kan være I skal have løst en ekstra krævende opgave, en opgave eller et problem, som I ikke plejer at have, eller måske har I pludselig fået en ledig plads i virksomheden? Så kan det være en rigtig god idé at få etableret kontakt til og rekrutteret en dygtig interim regnskabschef. Selvom de kun ansættes i en midlertidig og kort periode, skal vedkommende gerne være kompetent, dygtig og en god kollega – for måske er det muligt at finde en fast profil, når perioden som interim regnskabschef ophører.    

Hvad er en interim regnskabschef?

Et synonym for ordet ”interim” er ”foreløbig”, og det er altså en medarbejder, der er ansat midlertidigt eller foreløbigt. Når en virksomhed ansætter en interim regnskabschef, er det som oftest, fordi han eller hun skal løse en bestemt opgave. Det kan også være, at en de ansættes for at udfylde en stilling, som pludselig er blevet ledig i virksomheden. Det, at regnskabschefen er midlertidig, betyder, at han eller hun kan aflaste i ekstra travle eller belastede perioder. En interim regnskabschef kan gerne på relativt kort tid aflaste din virksomhed og skabe rigtig gode resultater.  

Fordelene ved at ansatte en interim regnskabschef

Det er ikke altid sikkert, at de kompetencer, der skal til for at løse en specifik opgave optimalt, allerede er til stede internt i din virksomhed. Derfor kan det være en fordel at orientere sig efter, hvem der bedst og mest kvalificeret kan løse opgaven – og måske er det en, der kommer udefra. Ved at ansatte en interim regnskabschef for eksempel, får din virksomhed hjælp og ressourcer ude fra. Regnskabschefens praktiske erfaring og kompetencer kan fleksibelt og hurtigt omsættes, så din virksomhed opnår gode resultater.      

Kommentarer