Magaxin

Gør klar til en fed bytur med drengene

Photo by Marcela Laskoski on Unsplash

Artiklen er sponsoreret

Hverdagen kan godt sommetider bliver lidt for ensformig og kedelig – det kan derfor sommetider være rart med fed bytur, hvor man rigtigt kan hygge sig og slå sig løs. Hvis du gerne vil med drengene i byen, er det noget, som helt sikkert blive rigtigt hyggeligt. Læs videre her for at finde ud af, hvordan denne bytur kan planlægges godt.

Overvej, hvor I skal hen

For at kunne få mest muligt ud af denne bytur med drengene, kan det være en fordel at have gjort sig nogle tanker om, hvor I skal hen. Det kan jo være, at der er en helt bestemt bar eller klub, som I ønsker at besøge? Hvis I ønsker at gøre byturen til lidt mere end bare en sædvanlig aften i byen, kan I eventuelt overveje at besøge en stripklub. Find stripbar I København her, som I kan overveje at besøge på jeres bytur.

Hvis I ønsker at besøge mere end ét sted i løbet af jeres bytur, kan lidt planlægning være en fordel. Find for eksempel ud af, hvor de forskellige steder ligger, og hvor langt der er imellem dem. Overvej også, om I skal købe et bord eller lignende på en bestemt klub, for at gøre aftenen og natten endnu federe.

Planlæg transport

Noget andet der kan være smart at gøre, for at få den bedst mulige bytur med drengene, er at planlægge, hvordan I skal komme hjem. Det kan nemlig hurtigt gøre byturen en smule kedelig, hvis I står uden mulighed for at komme hjem, når I er afsted. I kan overveje, om der er en af drengene, der skal holde sig ædru, så denne person kan køre de andre hjem.

I kan også undersøge, om der er noget offentligt transport I kan benytte jer af – på den måde er der nemlig ikke nogen, der behøver at holde sig tilbage. Så kan alle feste og drikke lige så meget, som de ønsker.

Forfest

Inden I tager afsted i byen, kan det være hyggeligt at holde en forfest. På den måde kan I nemlig komme i god stemning og godt humør, inden I tager afsted. Overvej derfor, hvem der skal holdes forfest ved. Det kan være en fordel at gøre dette ved den person, der bor tættest på byen, så der ikke er så langt derind. Sådan gør du altså klar til en fed bytur med drengene. 

Kommentarer