Magaxin

Gør dit hjem til et, man husker

Artiklen er sponsoreret.

Kunne du godt tænke dig et køkken eller bryggers, der skiller sig lidt ud fra mængden? Det behøver ikke at være noget, der skinner i øjnene, men det kan være noget, der lige nøjagtigt er klassisk nok i lækker stil til, at dine gæster måske kommer til at lægge mærke til det og huske det. Det vigtigste er dog, at du selv føler, du har et fedt hjem.

Noget af det, der gør det fedt, er også, at der er en rød tråd mellem rummene. Det behøver ikke at betyde, at køkken, bryggers og bad skal være ens, men det er alligevel rart, hvis man kan se, at der er tænkt lidt over, hvordan man kan skabe sammenhæng. Det kunne for eksempel være gennem fronterne på skabene eller et bestemt materiale i bordpladerne, I godt kan lide, I kan bruge flere steder. AUBO har rigtig mange eksempler på alt fra køkkener til bad, garderobe og bryggers.

Sørg for materialer i høj kvalitet

I de rum, der har praktiske funktioner, vil tingene typisk blive slidt lidt hurtigere. Køkkenet vil være et sted, der er udsat for lidt af hvert med spild i løbet af madlavningen eller pletter fra vand eller varme – derfor kan det betale sig at vælge kvalitet, så du får noget, der kan tåle netop den slags brug. Heldigvis er det noget, producenterne godt ved, så du behøver ikke frygte, at det ikke holder.

Et badeværelse er nødt til at kunne holde til fugt. Selvom møblerne selv måske ikke kræver de helt store tanker i forhold til det, så er det vigtigt, at du har styr på generelle regner for vådrum og blandt andet har brugt den rigtige maling og sørget for at der kun er boret de huller, der er absolut nødvendige – og i øvrigt, at eventuelle revner og sprækker tætnes godt.

Kommentarer