Magaxin

Find nedgravede kabler og metal i tide med de rette maskiner

Artiklen er sponsoreret

Tænk på alle de ting, vi har lagt i jorden: Kloakrør, fibernet, dæksler osv. Når jorden skal graves op i forbindelse med entreprenørarbejde eller andet, er det rart ikke uventet at støde på nogle af disse ting. For det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, når fx et kabel er gravet over. Ofte vil der være en slags planer, du kan læse for at se, hvad der ligger nedgravet hvor. Andre gange er det mere tricky.

Når det er tricky, skal du have en maskine til at hjælpe dig, fx en kabelsøger.

Find den rette kabelsøger til jobbet

Har du brug for kabel- og metalsøgere til et anlægsarbejde, så shop produkter fra C.Scope online, da de laver multifrekvens kabelsøgere, hvor deres MXL4-kabelsøger kan foretage dybdemålinger i ned til syv meters dybde. Når du skal finde den rette kabelsøger til jobbet, er der flere egenskaber, du kan se efter. Bl.a. så kan datalogning være nyttigt, så du kan gemme data fra tidligere målinger.

Vær obs på en dækselsøgers detektionsområde

C.Scope laver også dækselsøgere, der hjælper dig med at finde skjulte dæksler og stophaner. Deres dækselsøgere kan du finde med vandtæt søgehoved og slidstærk kontrolboks, så de kan anvendes i miljøer med støv og små stænk i omløb. Sørg for at være obs på detektionsområdet på den søger, du ender med at vælge. Fx så kan en C.Scope CS 880-dækselsøger søge større dæksler i 90 cm dybde.

Undgå ubehagelige overraskelser med dækselsøgere

Vil du slippe for ubehagelige overraskelser, når du skal til at grave en jordmængde op, så sørg for at køre over området med en kabelsøger og en dækselsøger først. For så finder du evt. jernholdige rør og talrige andre ting, du lige skal være obs på. Er du i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med brug af disse maskiner, kan du hive fat i en forhandler, siden disse kender de rette fremgangsmåder.

Læs mere om C.Scopes produkter

Det er ikke kun folk på jagt efter danefæ, der har brug for en maskine til at kunne finde metalliske genstande under dem. Også inden for byggeri og anlæg er der behov for maskiner, der kan gøre det muligt at finde de ting, folk i andre tider har gravet ned. Læs mere om britiske C.Scopes produkter inde på deres hjemmeside, hvis dit engelsk er godt. Ellers så bliv fx rådgivet af en dansk forhandler.

Kommentarer