Livsstil og forbrug

Alt du skal vide om den nye iPhone 14

Artiklen er sponsoreret

Den 7. september blev dagen, som mange Apple-entusiaster havde glædet sig til. Det var nemlig her, den nyeste iPhone 14 blev lanceret med alle de spændende opgraderinger. Der har som altid været masser af rygter om, hvad telefonen egentlig kommer til at indeholde, og alt dette blev præsenteret ved det store presseevent.

Skal du være en af de første, der får den smarte telefon mellem hænderne? Så har du fra d. 9. september mulighed for at lave en iPhone 14-forudbestilling, så du er et skridt tættere på at kunne nyde den splinternye teknologi og det lækre design.

Køb en iPhone 14-model til dit behov

Der er masser af muligheder for en effektiv telefon, hvis du vil opleve den nye iPhone 14. Apple har nemlig endnu en gang lanceret flere forskellige modeller, så du kan finde en telefon, der passer præcis efter dine behov og ønsker.

Du kan både bestille iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone Pro Max. I samme rækkefølge vil telefonerne blive større og indeholde mere lagerplads, bedre skærm og større batteri. Levetiden på batteriet bliver altså større, jo længere du bevæger dig op i modellerne.

Derudover fik vi på eventet også information omkring modellernes specs og forbedringer. Den almindelige iPhone og Plus-versionen har et kamera på 12 MP, hvor Pro-versionerne har et større kamera på hele 48 MP. Derudover ligger den maksimale lagerplads på den almindelige iPhone og Plus-versionen på 512 GB, men ønsker du endnu mere plads, vil pro-versionerne have op til 1 TB.

Det betyder samtidig også, at du kan få din iPhone 14 i forskellige prisklasser, alt afhængigt af hvilken af de ovenstående modeller du gerne vil have fingrene i. Der er altså endnu en gang i år noget for enhver smag.

Bestil din iPhone 14 i flere farver

Ud over et skarpt kamera og mere lagerplads, end du nogensinde får brug for, kan du også få din nye telefon i et super lækkert design. Det har altid været Apples helt store fordel. At kunne skabe telefoner, der er ulig noget andet på markedet, og som simpelthen bare er fantastiske at bruge. Og det er heller ikke anderledes i år med den nyeste model.

Du kan samtidig se super skarp ud med en iPhone i flere forskellige farver. Alle modellerne kommer nemlig både i den klassiske sorte model, men du kan også købe din iPhone 14 i farver som rød, “deep purple” og en fin, lyseblå nuance.

Store forventninger til iPhone 14-salget

Som altid har eventet vakt ny begejstring hos Apple-folket. De nye telefoner forventes derfor også at gøre det rigtig godt salgsmæssigt. Allerede nu er der forudbestilt en hel del af de nyeste iPhone-varianter, og det er også derfor, du hurtigt skal slå til, hvis du vil være blandt de første, der kan bruge den nye iPhone 14. 

iPhone 13 satte tårnhøje salgsrekorder med mere end 40 millioner solgte modeller over juleperioden i år. Det håber Apple naturligvis på, at den nye model med endnu bedre teknologi kommer til at slå, men det forbliver for nu i det uvisse. Om det bliver tilfældet, må vi vente at se. 

Kommentarer